Privaatsuspoliitika

Privaatsuspoliitika

Üldsätted


Need privaatsuspõhimõtted määratlevad põhimõtted ja menetlused, mille alusel me töötleme ostjate isikuandmeid veebisaidil.
Me töötleme veebisaidil esitatud ostjate isikuandmeid vastavalt järgmistele nõuetele, isikuandmete kaitse seadusele ja muudele Leedu Vabariigi õigusaktidele, mis reguleerivad nende andmete töötlemist ja kaitset.


Eesmärgid


Me hindame oma klientide privaatsust ja turvalisust. Teie isikuandmeid kogume ja kasutate (nimi, aadress, telefoninumber, e-posti aadress ja muu e-poe registreerimisvormis täpsustatud teave), et:
- Teie kauba ja / või teenuste tellimust töötleme.
Me käsitleme privaatset teavet kui teavet, mille kliendid esitavad registreerimisvormil, e-kirjade sisu päringutega jne. Me kasutame saadud teavet järgmiste tegevuste kohta: teie päringutele vastamine, teenuste arendamine ja teiega suhtlemine. Et pakkuda teile kõrgema kvaliteediga teenuseid, saadame teateid, mis sisaldavad teavet tellimise ja kauba kohaletoimetamise kohta ning kliendi nõusolekul informatiivseid ja reklaamsõnumeid.
Eraõigust võib avalikustada üksnes juhul, kui see on Leedu Vabariigi õigusaktidega ette nähtud.


Isikuandmete edastamine kolmandatele isikutele


Kogu teave meie registreeritud külastajate ja ostjate kohta ei anta mingil juhul kolmandatele isikutele ja on täielikult konfidentsiaalne.
Eraõigust võib avalikustada üksnes juhul, kui see on Leedu Vabariigi õigusaktidega ette nähtud.


Isikuandmete esitamine ja ajakohastamine


Teie tellimuste tõhusaks ja täpseks täitmiseks peame saama teile kõige täpsemad andmed. Seetõttu e-posti teel Poes esitatavates registreerimisvormides peate täpsustama enda täpsed üksikasjad ja kui need on muutunud, siis värskendage neid ise.


Kolmanda osapoole veebilehed


Me ei vastuta teie isikuandmete töötlemise eest kolmandate osapoolte veebisaitide kaudu. Me ei vastuta kolmandate osapoolte veebilehtede privaatsuspõhimõtete ja -tegevuste eest isegi siis, kui esitate need meie e-kirja teel. Poodides olevatel linkidel või nende veebilehtede kaudu pääsete juurde e-posti aadressile. pood
Soovitame teil end individuaalselt tutvuda kõigi veebisaitide privaatsuse tingimustega, mida me külastame.


Isikuandmete turvalisus


Isikuandmeid töödeldakse turvaliselt, mis kaitseb neid andmeid loata hävitamise, avalikustamise või muu ebaseadusliku tegevuse eest.
Mitte teie isiklikud andmed, t. y Ostetud kaubaartiklitega seotud andmed Statistilistel eesmärkidel võib seda kasutada. Selline statistika kogum ei võimalda teil otseselt või kaudselt teie identiteeti tuvastada. Jätame endale õiguse edastada statistikat kolmandale isikule.


Teated


Kõik teie isikuandmete töötlemisega seotud teated ja / või nõuded laekuvad e-posti aadressile info@getstyle.lt, me saadame vastuse e-postiga.


Vastuvõtmine


Andes oma andmed veebisaidile www.getstyle.lt, nõustute, et neid töödeldakse nendes tingimustes kirjeldatud viisil.


Tingimuste muutmine


Meil on õigus neid tingimusi täielikult või osaliselt muuta, edastades seda teile www.getstyle.lt veebisaidil. Kui kasutate meie e-posti Pärast muudatuste tegemist tähendab see, et nõustute nendega.

Andmetöötleja rekvisiidid

UAB "GETSTYLE"

Ettevõtte kood 301232645

Käibemaksukohustuslase kood LT100004046710

registreeritud aadressi aadress - Vytauto g.131-1, LT-77162.


Lõppsätted
Neid eraelu puutumatuse tingimusi reguleerib Leedu Vabariigi õigus.
Kõikide nende eeskirjade rakendamisega seotud erimeelsuste üle peetakse läbirääkimisi. Lepingu puudumisel lahendatakse erimeelsused Leedu Vabariigi seadustega kehtestatud korras.

Kohtulahenduskoht Šiauliai